Det nya Munchmuseet

Det nya Munchmuseet i Oslo huserar konst för många miljoner kronor. Fastighetsägaren har därmed haft all anledning att ställa mycket höga krav på fastighetens värme- och kylsystem. HL Hydronics är stolta över att ha bidragit med levereras av produkter inom expansion och vattenbehandling till denna kronjuvel i Oslofjordens innersta vik.

Video: © Munchmuseet

Snabb leverans!

Vi har ett stort färdigvarulager med bland annat våra avgasare O2-X samt tryckhållningsenhet H-Line vilket möjliggör leverans till projekt inom 1-3 arbetsdagar.

H-Line tryckhållningsenhet

Utsidan är inte allt.
Men visst är det kul om den också är fin?

H-Line tryckhållningsenhet och O2-X avgasare är båda utvecklade och designade i Sverige, materialvalen är noga utvalda av våra konstruktörer för att vi med funktion i åtanke samtidigt skall kunna få en produkt som är trevlig att se på.

Läs mer

HL Hydronics – Tryckhållning i världsklass sedan 2012

HL Hydronics har en lång erfarenhet inom området expansion och avgasning, det tillsammans med våra mycket erfarna leverantörer borgar för att du får rätt produkt till rätt pris och på rätt tidpunkt. Vi är ett företag med lång erfarenhet men som ändå vågar tänka nytt och ständigt förbättra och effektivisera våra produkter för att skapa störst värde för våra kunder.

Vårt största område är expansion och vätskebehandling, inom detta område erbjuder vi till stor del våra egna produkter som är utvecklade baserat på vår mångåriga erfarenhet i branschen. Vårt sortiment är brett och passar de allra flesta anläggningar men vi utför även specialbyggen då det efterfrågas av våra olika kunder. Vårt mål är att tillgodose våra kunders behov.

HL Hydronics är i dagsläget verksamma i Norden och Storbritannien. För återförsäljarintresse hänvisar vi till vår VD.

Blandningskärl

Leverantörer

Kvalité till rätt pris

HL Hydronics har sedan starten sett till att du som kund får rätt kvalité till rätt pris. Genom vårt smarta modulsystem, vår effektiva produktion och det faktum att vi använder oss av få mellanhänder, blir vår tillgänglighet unik. I praktiken innebär detta att vi har ett stort varulager med produkter redo att levereras till dig. Våra egna produkter som exempelvis O2-X avgasaren för värme och kylsystem samt tryckhållningsenheten H-Line är några av de produkter vi arbetar för att kunna erbjuda snabb leverans av till våra kunders projekt.

Kontakta oss idag